Sint Franciscus Gasthuis als werkgever

Sint Franciscus Gasthuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een echt Rotterdams ziekenhuis met grote ambities. Naast het leveren van hoogwaardige zorg en kwaliteit in alles wat we doen, ligt onze focus op gastvrijheid. Iedere patiënt wordt als een gast behandeld, we zijn tenslotte een Gasthuis.

 
De organisatie
Het Sint Franciscus Gasthuis is lid van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en biedt zorg verdeeld over verschillende specialismen. Deze zorg en ondersteuning wordt geleverd door ruim 2000 medewerkers. Patiënten kunnen bij ons terecht voor zowel goede basiszorg en dienstverlening als voor hooggespecialiseerde en hoogwaardige acute en complexe zorg. Dit uitgebreide zorgaanbod vereist een proactieve en vernieuwende instelling, zowel vanuit de organisatie als vanuit de medewerkers. We zijn dan ook altijd op zoek naar lef; lef om dingen te veranderen en lef om te leren van elkaar. Als werkgever blijft het ziekenhuis streven naar goede faciliteiten en ontwikkelmogelijkheden, zodat iedereen met passie zijn of haar werk kan blijven uitvoeren.
 
Missie
Bij onze ambitie hoort een duidelijke missie, die als uitgangspunt dient voor alle medewerkers: 'Het Sint Franciscus Gasthuis beschouwt het als zijn missie om, in de geest van zijn naamgever en vanuit zijn hart, te zorgen voor de zorgen van zijn patiënten. Niets geeft een mens immers meer onzekerheid en zorgen dan gezondheidsproblemen.'
Bij deze missie past een slogan die zich richt op het gevoel en de beleving van de patiënt. Een slogan die uitdraagt waar we voor staan en dat we ons niet alleen onderscheiden door goede zorg te leveren, maar met name ook door dat te doen met passie: 'Uw zorg, onze passie'. Dat onze collega’s echt met passie werken, blijkt wel uit het feit dat deze slogan is bedacht door één van onze collega's.
 
Sint Franciscus Gasthuis als werkgever
We verwachten veel van onze medewerkers. Dat moet wel, we willen onze ambities natuurlijk wel waar maken! Andersom kun je als medewerker ook het nodige van ons verwachten. Naast salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden we het belangrijk om medewerkers een veilige, maar ook plezierige werkomgeving te bieden. Met andere woorden een werkomgeving waar je op je plek bent en je gewaardeerd voelt. Lees meer over wat het Sint Franciscus Gasthuis te bieden heeft op het gebied van loopbaan en ontwikkeling.
 
Kernwaarden
Als je bovenstaand verhaal hebt gelezen is het niet zo moeilijk te weten wat we belangrijk vinden en waar we voor staan:
  • Gastvrijheid en compassie
  • Betrouwbaarheid 
  • Lerende en vernieuwende organisatie
  • Veilige omgeving
  • Resultaatgerichte houding

Nieuwe vacatures van Sint Franciscus Gasthuis

Sint Franciscus Gasthuis heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Contactgegevens Sint Franciscus Gasthuis

Sint Franciscus Gasthuis

Kleiweg 500
3045 PM ROTTERDAM
Tel. 010 - 461 6161

Route Sint Franciscus Gasthuis

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.