Fivoor als werkgever

Fivoor

Fivoor heeft een maatschappelijke (veiligheids-)opdracht. We beschermen de samenleving door middel van risicomanagement en behandelen en ondersteunen patiënten (en hun omgeving) bij het opbouwen van een betekenisvol bestaan. We behandelen onze patiënten om het risico op recidive terug te dringen en het maatschappelijk risico te beperken.

 
Fivoor levert via Palier, Aventurijn en FPC de Kijvelanden een regionaal aanbod van forensische en intensieve psychiatrische zorg, met een directe toegang tot hooggespecialiseerde bovenregionale zorgprogramma’s. Van GGZ-reclassering en materieel juridische dienstverlening tot hoogwaardige ambulante, poliklinische en klinische behandeling. Fivoor specialiseert zich in behandeling van bijzondere doelgroepen, zoals jeugd en mensen met een lichte verstandelijke beperking en tbsgestelden. Wij begeleiden onze patiënten op verschillende levensterreinen: wonen, werk, scholing, relaties, financiën. De integrale behandelprogramma’s zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Nieuwe programma’s worden wetenschappelijk getoetst.
Fivoor werkt aan een krachtige keten van behandeling en begeleiding, binnen de eigen organisatie en met samenwerkingspartners in zorg en veiligheid.
 
Het domein Overige Forensische Zorg (OFZ) binnen Fivoor omvat de Forensisch Psychiatrische Afdelingen in Den Haag, Poortugaal en Den Dolder en de Forensisch Psychiatrische Kliniek in Poortugaal. Dit domein wordt aangestuurd door twee managers bedrijfsvoering en twee managers behandeling; zij zijn bilateraal verantwoordelijk voor de behandelinhoud en bedrijfsmatige resultaten van de klinische OFZ-onderdelen van Fivoor. Het betreft een omvang van ongeveer 230 fte personeel en 200 patiënten.

Nieuwe vacatures van Fivoor

Fivoor heeft momenteel geen vacatures beschikbaar op gezondheidszorgbanen.nl.

Impressie Fivoor

Contactgegevens Fivoor

Fivoor

Diergaardesingel 69-73
3014 AE Rotterdam

Route Fivoor

Klik op de gewenste locatie (i) om de adresgegevens te bekijken en/of uw route te plannen.